Prijavite se

Poziv osnovnim školama za prijave na Mostar STEAM Team program

Sci-Tech / Obrazovanje | 12. 09. 2017. u 18:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki kutak Mostar objavljuje poziv osnovnim školama da prijave sudjelovanje u trećem ciklusu Mostar STEAM Team programa.

Mostar STEAM Team (Mostar Nauka/Znanost-Tehnologija-Inžinjerstvo-Umjetnost Matematika Tim, odnosno Mostar Science-Technology Engineering-Arts-Mathematics Team) je besplatan program stjecanja vještina koji za cilj ima okupiti učenike i učenice 8. i 9. razreda osnovnih škola u Mostaru i pružiti im mogućnost da pohađaju besplatne obrazovne, kreativne i IT programe/radionice unutar dobro opremljenih prostorija Američkog kutka.

Treći ciklus programa trajat će u razdoblju od listopada 2017. do travnja 2018. (sa pauzom preko zimskog raspusta), a prijave su otvorene do 20.9.2017. godine (ponedjeljak), i to putem online formulara.

Prijavni formular popunjava predstavnik/ca nastavnog i administrativnog osoblja osnovne škole koja želi sudjelovati u programu. Prijava podrazumijeva:

a) imenovanje kontakt-nastavnika/ce (ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona/mobitela)
b) imenovanje 10 učenika/ca (ime i prezime, e-mail adresa, broj mobitela) kojima će biti pružena prilika za zabavno učenje u Američkom kutku Mostar.

Program je, kroz prethodna dva ciklusa, okupio 200 učenika i učenica iz 12 osnovnih škola sa šireg područja grada Mostara, koje su djelovale u parovima i sudjelovale u radionicama 3D modeliranja, fotografije i foto-uređivanja, audio i video produkcije te likovnim radionicama.

Rezultate kreativnog rada i djelić vesele atmosfere sa prethodnog ciklusa moguće je vidjeti na videu.

Više informacija o programu, kao i prijavni formular dostupni su i na Facebook stranici: www.facebook.com/acmostar.

Kopirati
Drag cursor here to close