Apriori World

Pomlađivanje odnosa s javnošću, pomlađivanje osobnosti

Ovogodišnji moto konferencije je ''Pomlađivanje odnosa s javnošću, pomlađivanje osobnosti'' (Rejuvenate public relations, rejuvenate yourself).
Sci-Tech / Obrazovanje | 17. 02. 2020. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za mjesec dana od 18. do 21.3.2020. u Termama Olimia u Podčetrteku održat će se 18. po redu izdanje međunarodne specijalizirane PRO PR konferencije za teme odnosa s javnošću.

Ovogodišnji moto konferencije je ''Pomlađivanje odnosa s javnošću, pomlađivanje osobnosti'' (Rejuvenate public relations, rejuvenate yourself).

Odnosi s javnošću i njihova funkcija nadograđuje se kroz nove taktike unutar digitalne komunikacije. Pomlađuje se kroz nove aktivnosti, što zahtijeva da svi stručnjaci i lideri pronađu vremena za sebe kako bi nadogradili svoja znanja i iskustva.

Digitalne strategije i njihove izvedbe ne mogu bez odnosa s javnošću.

Ove godine očekuje se 22 predavanja, 1 panel i 4 radionice, koje će pružiti mogućnost sudionicima da nadograde svoje znanje.

Prvu radionicu vodit će direktor PersonaR-a, Andras Sztaniszlav iz pod nazivom ''Communication Strategy – How to Draft a Strategy in Changing Times''.

Drugu radionicu pod nazivom ''Watch This Space… Together We Will Boldly Go Where no PR Pro Has Gone Before To Explore the Outer Frontiers of Communicating Toursim in Tomorrow's World'' vodit će direktor Interface Tourism Spain i globalnih strategija u MMGY Global, gospodin Chris Pomeroy.

Treću radionicu vodit će Urška Jež, direktorica Transformation Lighthousea pod nazivom ''The Elephant in the Room''.

Zadnja radionicu na konferenciji s moderatoricom Anom Keglović Horvat bit će na temu ''Power of mind - Intuition: Your forgotten superpower (antistress workshop)''.

Kopirati
Drag cursor here to close