Mašinijada

Podržite studente, pokažimo im da i ovdje ima mjesta za njih

Financijskom podrškom kojom bi bio plaćen dio troškova putovanja i boravka naših studenata u Crnoj Gori njima omogućavate da se usmjere na osvajanje sto većeg broja priznanja
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 02. 2019. u 17:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecanja u znanju, sportu, vještinama, upoznavanje, druženje i razmjena iskustava među studentima - sve je to i još više Mašinijada.

Događaj ''Mašinijada 2019.'', ove se godine održava 59. put i to u Bečićima u Crnoj Gori.

Već tradicionalno, na njemu, uz studente strojarskih fakulteta iz svih zemalja bivše Jugoslavije, žele sudjelovati i studenti Mašinskog fakulteta u Sarajevu i pokazati svoje znanje i vještine, ali ih i unaprijediti.

Time, za sebe, osiguravaju bogato iskustvo, za društvo, svestranije i iskusnije studente, sutra inženjere.

Ovdašnje kompanije, privatne i javne, i institucije imaju mogućnost biti dio te priče i podržati studente koji nastoje vlastito i opće stanje mijenjati u pozitivnom smjeru.

Financijskom podrškom kojom bi bio plaćen dio troškova putovanja i boravka naših studenata u Crnoj Gori njima omogućavate da se usmjere na osvajanje sto većeg broja priznanja i promociju imena Fakulteta, Univerziteta, grada i države, ali i svih pojedinaca i kolektiva koji su ih podržali.

''Sebi osiguravate status društveno odgovornog subjekta, izuzetno pozitivnu reklamu svog rada, ali i privilegiju da budete dijelom dobre, u moru teških priča, i dijelom bolje budućnosti koju će za sebe i za vas graditi između ostalih i budući inžinjeri sa Mašinskog fakulteta u Sarajevu'', navode studenti.

Kako to inženjeri jedino i umiju, ove vrijedne djevojke i momci su pripremili detaljan projekat u kojem možete pronaći vlastiti prostor i uvidjeti svoj interes.

Budite dio dobre priče i bolje zajedničke budućnosti i kontaktirajte članove organizacionog odbora Vijeća studenta Mašinskog fakulteta "Mašinac", Univerziteta u Sarajevu direktno na broj telefona: 061/384-403 ili putem mail-a: [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close