Lillium Digital

Otvorene prijave za prvu digitalnu akademiju u BiH

Prijave za upis prve generacije su otvorene, a u Liliumu ističu da je ovaj višemjesečni program obuke namijenjen svima koji su zainteresirani za digitalni marketing i koji u njemu vide priliku za svoje poslovne uspjehe.
Sci-Tech / Obrazovanje | 12. 02. 2020. u 09:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osposobljavanje polaznika da superiorno vladaju digitalnim vještinama i da naučeno iskoriste u cilju što boljeg plasmana svog znanja, prekvalifikacije ili zaposlenja u sektoru marketinga cilj je „Digitalne akademije by Lilium“, prvog takvog edukacijskog projekta u BiH koji je pokrenula Agencija za digitalni marketing Lilium.

Prijave za upis prve generacije su otvorene, a u Liliumu ističu da je ovaj višemjesečni program obuke namijenjen svima koji su zainteresirani za digitalni marketing i koji u njemu vide priliku za svoje poslovne uspjehe.

"Digitalna akademija by Lilium je nastala kao tečaj digitalnog marketinga koji će ponuditi konkretna znanja, teoriju i praksu. Svi predavači su zaposlenici naše agencije i potrudili smo se da prenesemo znanja koja će pomoći polaznicima da se educiraju na ovu temu i da budu poželjni na tržištu rada. Kao vodeća digitalna agencija u BiH, sigurno smo u najboljoj poziciji da omogućimo jedan takav tečaj, koji ujedno pruža i šest mjeseci podrške za polaznike u vidu zajedničkog setovanja kampanja ili saradnje na drugim temama od interesa za polaznike", ističe direktor Liliuma Haris Husejnović.

Kurs je kreiran tako da pruži stvarnu vrijednost za polaznike, te da im omogući lakše pronalaženje posla, napredak u karijeri za one kojima je to potrebno ili jednostavno da obogate svoje postojeće znanje.

Dodaje da je Lilium vodeća agencija za digitalni marketing u BiH kojoj je više od 300 tvrtki povjerilo svoje digitalno oglašavanje. Lilium je i Google partner, a bedž Google partnera dodjeljuje se tvrtkama s vještinama i stručnošću za Google Ads.

"Za polaznike smo osmislili lagan način učenja, a teme koje pokrivamo su administracija Facebook naloga, administracija Instagram naloga, copywriting, e-commerce, e-mail marketing, Facebook oglašavanje, Google Ads, Google Analytics, photoshop i grafički dizajn u digitalnom marketingu, web development, WordPress te YouTube oglašavanje", ističe Husejnović.

Kopirati
Drag cursor here to close