Besplatna pomoć

Tjedan psihologije: Za svakoga ponešto

Tjedan psihologije obilježava se do petka 28. Svibnja.
Sci-Tech / Obrazovanje | 24. 05. 2021. u 17:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tjedan psihologije 2021. svečano je otvoren na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Riječ je o projektu nastalom u organizaciji Studija psihologije i Udruge studenata psihologije Mentalist, a ujedno će se obilježiti i 15 godina od osnutka ovoga Studija.

Dekan Filozofskoga fakulteta Ivica Musić pohvalio je entuzijazam, kreativnost i društvenu odgovornost nastavnika i studenata psihologije koji često održavaju različita predavanja, seminare, radionice i druge oblike proučavanja i promicanja najnovijih znanstveno utemeljenih spoznaja s područja psihologije.

"Dovoljno je samo pročitati neke naslove ponuđenih tema i uvjeriti se u to koliko je kreativnosti i atraktivnosti u njima sadržano. Naslovi daju naslutiti da će svatko za sebe moći pronaći nešto zanimljivo, poučno pa i u praksi provedivo", naglasio je dekan Musić. 

Pročelnica Studija psihologije Kristina Sesar istaknula je kako su interaktivna predavanja i radionice namijenjene svim studentima SUM-a kao i učenicima, djeci i roditeljima.

Foto: PR / Pročelnica Studija psihologije Kristina Sesar

"Ciljevi aktivnosti u okviru Tjedna psihologije su promicanja znanja iz psihologije i njezina popularizacija. Nadam se da će svatko odabrati ponešto za sebe, da će imati priliku proširiti svoje znanje iz psihologije, a ujedno se i zabaviti", rekla je Sesar.

Tijekom Tjedna psihologije kroz brojne radionice, predavanja i zabavno-informativni sadržaj predstavit će se spoznaje iz socijalne, kliničke, razvojne, biološke te sportske psihologije.

Foto: PR / Svečano otvoren Tjedan psihologije

Psiholozi iz različitih grana dat će osvrt na svoja radna mjesta. Tjedan psihologije obilježava se do petka 28. svibnja.

Aktivnosti Tjedna održavat će se dijelom online, a dijelom u prostorijama Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close