Donacija

Osnovna škola Vitez bogatija za vrijedan uređaj

Sci-Tech / Obrazovanje | 01. 10. 2021. u 16:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizacija Mladeži HDZ BiH Vitez uručila je multifunkcionalni HP printer/ skener/ kopir uređaj Područni odjelu Osnovne škole "Vitez" - Gornja Večeriska. 

"Prvi tjedan listopada tradicionalno je posvećen obilježavanju 'Dječje nedjelje' kako bi se skrenula posebna pažnja na prava djece, ali i naše obaveze prema njima. To je prilika da se glasnije nego inače ukaže na obavezu poštovanja dječijih prava garantiranih Konvencijom o pravima djeteta. Stoga smo odlučili pomoći u radu Osnovnoj školi "Vitez", uručivši im vrijedni uređaj koji će učiteljici značajno olakšati rad u Područnom odjelu Gornja Večeriska", poručili su članovi Mladeži HDZ BiH Vitez.

Naime, članovima Mladeži HDZ BiH Vitez ovo nije prva akcija jer su prošle godine Osnovnoj školi Vitez poklonili računala. 

"Uređaj nam je nakon prezentiranja našeg rada i aktivnosti kao i ideje na koji bismo to način mogli pomoći u radu viteškim školama, poklonila jedna tvrtka iz Viteza kojoj se ovog puta najiskrenije zahvaljujemo. Mi ćemo nastaviti i osobnim angažmanima i prilozima truditi se da bude što više ovakvih i sličnih aktivnosti na području naše općine, a sve s ciljem da obrazovanje, kultura, sport i druge grane društvene zajednice u Vitezu djeluju u što kvalitetnijim uvjetima", naglasio je predsjednik Mladeži HDZ BiH Vitez Nikola Šarić.

Kopirati
Drag cursor here to close