Najbolja škola

Osnovna škola Marina Držića Buna najuspješnija na sportskim natjecanjima

Dugi niz godine je među tri najbolje osnovne škole na razini Grada Mostara, ali ove godine je proglašena najuspješnijom Osnovnom školom Grada Mostara na školskim sportskim natjecanjima.
Sci-Tech / Obrazovanje | 31. 05. 2018. u 07:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osnovna škola Marina Držića Buna svake godine kontinuirano osvaja medalje na općinskim i županijskim natjecanjima iz raznoraznih sportskih disciplina.

Dugi niz godine je među tri najbolje osnovne škole na razini Grada Mostara, ali  ove godine je proglašena najuspješnijom  Osnovnom školom Grada Mostara na školskim sportskim natjecanjima. 

Može se  podičiti uspješnim i genijalnim učenicima poput košarkašice, atletičarke, rukometašice i nogometašice Elene Cipetić i  atletičar, odbojkaš košarkašice Dragan Šimunović koji su izabrani za sportašicu i sportaša godine Mostara među učenicima Osnovnih škola Grada Mostara za školsku 2017./2018.godinu.

Pehari koji će ove godine krasiti vitrine Osnovne škole Marina Držića Buna u Mostaru su u sljedećim sportovima: košarka, atetika, rukomet, odbojka, mali nogomet  i kros.

Zahvaljujući profesoru iz tjelesne kulture Franji Soče, Osnovna škola Marina Držića Buna masovno bilježi izvanredne rezultate na svim sportskim natjecanjima koji je proglašen najuspješnijim nastavnikom tjelesnog odgoja u školskoj 2017./2018.godini, navodi se u priopćenju iz ove ustanove.

Kopirati
Drag cursor here to close