Studiranje u SAD i Kanadi

Osmi sajam sveučilišta na UWC-u u Mostaru

Sci-Tech / Obrazovanje | 15. 09. 2017. u 11:59 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osmi po redu Sajam sveučilišta održat će se 18. rujna od 9 do 11 sati u prostorijama Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC).

Sajam se održava u organizaciji UWC-a Mostar u suradnji s grupom sveučilišta i namijenjen je maturantima koledža koji imaju želju svoje obrazovanje nastaviti u inozemstvu, priopćeno je iz UWC-a.

Visokoškolske ustanove koje će se predstaviti na sajmu ove godine su: Colorado College, Concordia College, Earlham College, Gettysburg College, Reed College, Ringling College of Art & Design, St. John's College, St. Olaf College, University of Oklahoma, Whitman College i Washington & Lee University.

Sajam će započeti uvodnim prezentacijama o specifičnostima studiranja u SAD-u i Kanadi, a nastaviti se prezentacijama fakulteta.

Uz osnovne informacije, kriterije upisa i uvjete studiranja, učenici će imati priliku razgovarati s predstavnicima navedenih univerziteta, sudjelovati u radionicama pisanja aplikacijskih eseja, te se detaljnije upoznati s karakteristikama visokoškolskog obrazovanja, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close