''Moja IT karijera''

Općina Vitez organizira IT radionice za građane

Ova radionica je organizirana u suradnji s lokalnim organima vlasti i nevladinim organizacijama u okviru projekta "Podrška razvoju IT sektora u BiH"
Sci-Tech / Obrazovanje | 12. 11. 2018. u 15:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Vitez organizira besplatnu dvodnevnu radionicu pod nazivom ''Moja IT karijera'', a svrha radionice je podizanje svijesti o IT sektoru i prednostima zapošljavanja u istom kao motivacija nezaposlenim osobama da se odluče za izgradnju karijere u IT sektoru.

Radionica će se održati u dvorani za sjednice Općine Vitez u: četvrtak, 15.11. u 16 sati, na temu ''Poduzetništvo u IT sektoru'' i dam poslije na temu upoznavanja s internet platformom za učenje programskog jezika Java, objavljeno je na stranici Općine.

Ova radionica je organizirana u suradnji s lokalnim organima vlasti i nevladinim organizacijama u okviru projekta "Podrška razvoju IT sektora u BiH" koji financijski podržava Britansko veleposlanstvo u BiH.

Cilj projekta je, navode, podržavanje interesa za karijeru u IT sektoru i stjecanje znanja u oblasti programiranja putem besplatne obuke koja će biti predstavljena na ovom događaju, zajedno sa prednostima i mogućnostima koje ovakva karijera nudi.

Kopirati
Drag cursor here to close