Javni natječaj

Općina Stolac dijeli stipendije

Stipendije iz proračuna Općine Stolac se dodjeljuju redovitim studentima prvog i drugog ciklusa visokog obrazovanja s područja Općine Stolac.
Sci-Tech / Obrazovanje | 09. 03. 2021. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Stolac raspisala je Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Općine Stolac u akademskoj 2020./2021. godini.

Stipendije iz proračuna Općine Stolac se dodjeljuju redovitim studentima prvog i drugog ciklusa visokog obrazovanja s područja Općine Stolac koji ispunjavaju uvjete utvrđene Kriterijima i Javnim natječajem.

''Iznos stipendije, broj korisnika stipendije i Rješenje o dodjeli stipendija donosi Načelnik, na prijedlog Povjerenstva za utvrđivanje liste za dodjelu stipendija.
Lista za dodjelu stipendija utvrđuje se u skladu s kriterijima utvrđenim Odlukom o načinu i kriterijima za dodjelu stipendija studentima s područja Općine Stolac u akademskoj 2020./2021. godini'', navedeno je iz Općine Stolac.

Rok za podnošenje prijava je 31.03.2021.godine. Sve informacije u vezi natječaja mogu se dobiti u zgradi Općine i na tel. 036/853-101.

Kopirati
Drag cursor here to close