Kiseljak

Održana smotra Sveučilišta u Mostaru za Srednjobosansku županiju

Učenici četvrtih razreda iz ove županije dobili su sve potrebne informacije o programima studija, uvjetima upisa, studiranja, nastavnom planu i programu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 12. 04. 2018. u 14:23 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sveuličište u Mostaru / Smotra u Kiseljaku 

Tradicionalna smotra za Srednjobosansku županiju Sveučilišta u Mostaru održana je u dvorani Srednje škole Ivana Gorana Kovačića u Kiseljaku.

Pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Vesna Kazazić je istaknula kako SUM, na ovaj tradicionalan način održavanja smotre, želi pomoći maturantima u donošenju važne odluke, u odbiru studija koji žele upisati. „Od ove godine budućim studentima nudimo informacije o Sveučilištu i putem društvenih mreža, ali i putem mobilne aplikacije. Nadam se kako će maturanti izabrati Svečilište u Mostaru, kao akreditirano Sveučiliše, za mjesto gdje će nastaviti svoje obrazovanje“, objasnila je prof. dr. Kazazić.

Učenici četvrtih razreda iz ove županije dobili su sve potrebne informacije o programima studija, uvjetima upisa, studiranja, nastavnom planu i programu.

Na smotri su se učenicima završnih razreda srednjih škola, i svim zainteresiranim, predstavili: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor, priopćeno je.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close