Prijem

Odlikaši u gostima kod načelnika Neuma

Ponosni odlikaši su, kao mali znak pažnje, dobili simboličnu nagradu – knjigu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 06. 06. 2018. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Neum / Prijem kod načelnika

Da se tradicija ne bi izgubila, i ove je godine za odlikaše Osnovne škole Kardinala Stepinca i Srednje škole Neum upriličen svečani prijem kod načelnika općine Neum.

Živko Matuško, je tom prigodom čestitao  učenicima na izvanrednim rezultatima, i poručio im da nastave učiti i truditi se, te da uspjeh neće izostati. Riječi pohvale i potpore,  neumskim učenicima uputila je i Pomoćnica načelnika u Službi za opću upravu i društvene djelatnosti, Danica Glavinić.

Ponosni odlikaši su, kao mali znak pažnje, dobili simboličnu nagradu – knjigu.

Druženje i razgovori o daljnjim planovima i školovanju neumskih odlikaša se nastavilo uz slastice i piće, te zajedničko fotografiranje za uspomenu, navedeno je na stranici Općine Neum.

Učenici Osnovne škole Kardinala Stepinca , koji su tijekom devetogodišnjeg školovanja postigli odličan uspjeh su : Antonio Konjevod, Gabriela Kralj, Elena Krmek, i Ante Vujnović.

Nagrađene učenice Srednje škole Neum sa zanimanjem ekonomist su : Ankica Katić i Kristina Tomašević, te sa zanimanjem kuhar, također dvije odlikašice : Daria Krešić i Marija Obradović.

Kopirati
Drag cursor here to close