Zbog snijega

Odgođeni nastava i vrtić u Jablanici

Odluka o prekidu nastave donesena je uz konzultacije s direktorima Osnovne i Srednje škole, Dječjeg vrtića i Ministarstvom obrazovanja Hercegovačko-neretvanske županije i Općinskog stožera civilne zaštite.
Sci-Tech / Obrazovanje | 17. 12. 2018. u 07:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Zbog nepovoljnih sigurnosnih uslova uzrokovanih velikim snježnim padavinama, te  otežanog  kretanja vozila i pješaka na području Općine Jablanica, obustavlja se nastava u JU Osnovna škola „Suljo Čilić“ Jablanica, JU Srednja škola Jablanica i JU Dječjem vrtiću „Pčelica“ Jablanica u dane ponedjeljak i utorak (17. i 18.12. 2018. godine)'', navodi se u priopćenju Općina Jablanica.

Ova odluka donesena je uz konzultacije s direktorima Osnovne i Srednje škole, Dječjeg vrtića i Ministarstvom obrazovanja Hercegovačko-neretvanske županije  i  Općinskog stožera civilne zaštite.

Nastave nema ni u Konjicu.

Podsjećamo, Općine Konjic i Jablanica u subotu navečer proglasile su stanje prirodne nesreće. Prema podacima Operativnog centra civilne zaštite HNŽ-a, proglašenje stanja prirodne nesreće u ovim općinama izazvano je uslijed obilnih snježnih padalina koje su u petak i subotu zahvatile ove općine. Konjic je stanje prirodne nesreće proglasio u subotu u 19:30 sati, a Jablanica u 22:15 sati. U Jablanici je palo 50 cm snijega, a u Konjicu 40. Na Ivan-sedlu visina snježnog pokrivača iznosi 60 cm, a u Prozor-Rami 70 cm.

Kopirati
Drag cursor here to close