Centar Nova nada

Nova turska donacija Tomislavgradu  

Riječ je o namještaju kojega čine police s rafama, ormarima, stolovima i stolicama.
Sci-Tech / Obrazovanje | 09. 11. 2017. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

  / Donacija Centru u Tomislavgradu | Općina Tomislavgrad

Izaslanstvo Turske vojne misije u BiH, predvođeno šefom te misije brigadirom Tayfunom Çelikom u srijedu je u Kovačima pored Tomislavgrada uručilo vrijednu donaciju Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju "Nova nada".

Riječ je o namještaju kojega čine police s rafama, ormarima, stolovima i stolicama, priopćili su iz "Nove nade".

Ravnateljica tog centra Anđelka Buljan se zahvalila za darovanu opremu, uručila zahvalnice turskoj vojnoj misiji ali i brigadiru Tayfunu osobno, koji je izrazio žaljenje zbog činjenice kako se većina korisnika Centra nije nalazila u Centru budući se posjet dogodio u poslijepodnevnim satima, ali je naglasio kako će prvom prilikom ponovno posjetiti Centar i upoznati se sa svim korisnicima.

Današnjoj svečanosti nazočio je i predsjednik Općnskoga vijeća Luka Krstanović koji se također zahvalio na donaciji turskoj vojnoj misiji, naglasivši pak kako ovo nije njihova prva donacija, jer je u prosincu prošle godine Domu zdravlja Tomislavgrad darovan potpuno novi ultrazvuk vrijedan 60 tisuća KM.

Brigadir Çelik izrazio je žaljenje što se nije susreo sa štićenicima doma, kazavši kako će prvom prigodom ponovno posjetiti centar te se upoznati sa svim njegovim korisnicima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close