Uručeni certifikati polaznicima

Organizacija 'Učimo' predstavljena na ceremoniji zatvaranja MSYP-a

Ove godine na ceremoniji zatvaranja MSYP-a predstavljena je nova obrazovna organizacija pod nazivom Učimo u koju su ujedinjeni svi projekti koje su provodili svih ovih godina, poput MSYP.
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 07. 2019. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom ceremonije zatvaranja ovogodišnje ljetne škole Mostar Summer Youth Program, koja je održana u prostorijama Koledža ujedinjenog svijeta u Gimnaziji Mostar, prezentirani su finalni projekti uključujući i kratku kazališnu predstavu i predstavljanje političkih ustava koje su tijekom tri tjedna uradili polaznici ove škole.

Foto: Bljesak.info / Zatvorena ovogodišnja ljetna škola MSYP-a

Već šestu godinu za redom Mostar Summer Youth Program, redovno u prosjeku pohađa nekih 40-tak učenika u dobi od 14 do 18 godina. I ove godine kroz razne aktivnosti za srednjoškolce s područja grada Mostara 12 profesora, što iz Mostara, što iz drugih država svijeta, pomogli su u realizaciji projekata za srednjoškolce iz područja aktivizma, teatra, medija i druga područja.

Foto: Bljesak.info / Zatvorena ovogodišnja ljetna škola MSYP-a

''Polaznici ove škole imali su priliku kroz tri tjedna, dva tjedna nastave i tjedan nastave u radionicama i raznih aktivnosti, slušati zanimljive teme iz arhitekture, teatra, književnosti i drugih područja. Pored profesora iz Mostara sudjelovali su i profesori iz Nizozemske, Njemačke, Slovenije i Velike Britanije'', rekla je Vlatka Lučić, direktorica organizacije Učimo.

Foto: Bljesak.info / Zatvorena ovogodišnja ljetna škola MSYP-a

Kako je kazala, ove godine na ceremoniji zatvaranja MSYP-a predstavljena je nova obrazovna organizacija pod nazivom Učimo u koju su ujedinjeni svi projekti koje su provodili svih ovih godina, poput MSYP. Cilj ove nove organizacije bit će ohrabrivanje mladih u njihovom obrazovanju kao i profesionalnim i privatnim ambicijama te u stjecanju brojnih vještina i znanja.

Inače, Mostar Summer Youth Program (MSYP) je besplatan, alternativni edukacijski program za srednjoškolce iz Mostara i okolnih područja. 

Foto: Bljesak.info / Zatvorena ovogodišnja ljetna škola MSYP-a

Svake godine na završnoj ceremoniji proslavljaju uspjeh sudionika i volontera koji svojim trudom čine ovaj projekt iznimno uspješnim. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close