Priredba

Neum: Oproštaj mališana od vrtića

Tradicionalna je ovo priredba kojom se svake godine naši mališani opraštaju od vrtića i teta, i spremaju u nove pobjede, i otvaraju novo životno poglavlje.
Sci-Tech / Obrazovanje | 26. 06. 2021. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvorištu Dječjeg vrtića Neum jučer je održana oproštajna priredba za Neumske predškolce.

Tradicionalna je ovo priredba kojom se svake godine naši mališani opraštaju od vrtića i teta, i spremaju u nove pobjede, i otvaraju novo životno poglavlje.

Događaj je ovo koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U prepunom vrtićkom dvorišu osjetio se miris ponosa, sreće i zadovoljstva pa čak i pokoja suza na licima mama, tata, baka, djedova, i ostalih prijatelja. 

Mališani su sa svojim tetama i ove godine nadmašili sami sebe programom i uređenjem, pa smo tako mogli uživati u brojnim recitacijama, pjesmicama i plesovima naših najmlađih. Najviše pažnje privukli su tradicionalnim plesom Linđo koji su ovi mali plesači svladali bez problma.

Da im ni pjevanje nije strano, pokazali su glazbenom točkom uz gitaru, s tatom jednog od mališana.

''Ovakvim gestama vidimo koliko dobru suradnju imaju djelatnici našega vrtića s roditeljima ove djece, što su istaknule i tete uputivši veliko HVALA ribicama i njihovim roditeljima na suradnji, rekavši kako im je cilj bio odgojiti dijete koje će biti samostalno, spremno za nove izazove, biti sposobno davati i primati ljubav, biti sretno i usrećiti druge.

Vjerujemo da su u tome zajedno i uspjeli'', poručeno je.

Kako su tete rekle u pozdravnom govoru:  „Vrtić je stvoren za igru, druženje i priču, tu se prva prijateljstva stiču, a sada je jasno svima, priznaju i tete, pravo je vrijeme da ptičice polete.

Ribice drage sretno neka vam bude, odrastite u zdrave i sretne ljude, širite ljubav i nosite je svuda, vjerujte njome činit će te čuda!“

Kopirati
Drag cursor here to close