Svečani prijam u Gradskoj upravi

Najbolji čapljinski osnovci i srednjoškolci kod gradonačelnika

Čapljinski gradonačelnik organizirao je svečani prijam za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola s područja ovoga grada.
Sci-Tech / Obrazovanje | 05. 07. 2019. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečani prijam učenika generacije i onih koji su oslobođeni polaganja mature, osnovnih i srednjih škola održan je u petak u salonu Gradske uprave u Čapljini.

Gradonačelnik Smiljan Vidić prvo je primio i razgovarao s učenicima generacije osnovnih škola, a to su Josip Miličević iz Osnovne škole Vladimira Pavlovića iz Čapljine, Marija Kasalo iz Osnovne škole Lipanjske zore iz Višića te Nejra Zaklan iz Osnovne škole Čapljina.

Nakon toga, na red su došli srednjoškolci koji su oslobođeni polaganja mature.

Iz čapljinske Gimnazije tu su bili: Martina Galić (učenica generacije), Sanja Bilić, Božena Kordić, Marko Vuletić, Klara Knežević, Tanja Pavlović, Kristijan Karamatić, Tin Ivanković, Aleksandra Benković, Leonarda Bakalar-Knežević, Filip Matić, Ana Marija Džajkić, Ana Šutalo, Patricia Krmek i Josip Perić.

Iz srednje strukovne škole na prijamu su bili: Gabrijela Rajič (ekonomist), Bernard Kozina (tehničar za elektroenergetiku), Biljana Ekmečić (poljoprivredni tehničar), Viktora Baković i Ante Jurković (kuhari) te Emanula Šudić (učenica generacije) i Iva Zovko (prodavačice).

Kopirati
Drag cursor here to close