Posjeta

Mostarski studenti kod ministrice

Ministrica Gudljeveć im je na kraju poručila da slijede svoje snove i da nikada ne odustaju od ideje da svojim radom i zalaganjem postignu uspjeh.
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 06. 2021. u 15:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti pete godine politologije Sveučilišta u Mostaru danas su posjetili Parlament BiH i Ministarstvo civilnih poslova.

Tijekom posjete Ministarstvu su u srdačnom i otvorenom razgovoru upoznali rad jednog veoma složenog ministarstva u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine.

S obzirom da se radi o studentima pred samim krajem njihova visokoškolska obrazovanja ovaj posjet je svojevrsna nagrada za njihov višegodišnji trud i zalaganje. Osim toga, ovo je bila prigoda da se upoznaju sa dijelom političkog sustava za koji ubrzo trebaju biti eksperti.

Studenti su imali i nekoliko pitanja o aktualnim društvenim i političkim zbivanjima, nakon čega je uslijedila diskusija.

Ministrica Gudljeveć im je na kraju poručila da slijede svoje snove i da nikada ne odustaju od ideje da svojim radom i zalaganjem postignu uspjeh, priopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close