Nina Petković

Mostarka najbolja učenica u HNŽ na natječaju federalnog ministarstva

Maturantica Nina koja uz Strojarsku školu pohađa i Glazbenu Ivana plemenitog Zajca ne krije oduševljenje zbog uspjeha.
Sci-Tech / Obrazovanje | 31. 10. 2017. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nina Petković iz Mostara, učenica Srednje strojarske škole Fausta Vrančića proglašena je najboljom učenicom  u Hercegovačko-neretvanskoj županiji. Odluku je donijelo Federalno ministarstvo obrazovanja.

Maturantica Nina koja uz Strojarsku školu pohađa i Glazbenu 'Ivana plemenitog Zajca' ne krije oduševljenje zbog uspjeha. 

''Još uvijek nisam svjesna da sam proglašena najboljom učenicom, oduševljena sam'', rekla je Nina za Bljesak.info. Uz obaveze u dvije škole, maturantica pronalazi i slobodnog vremena za izvannastavne i volonterske aktivnosti.

''Osim Vijeća mladih Grada Mostara gdje sam članica Upravnog odbora, sudjelujem i u aktivnostima vijeća učenika Grada i županije, Europskog parlamenta mladih te različitim humanitarnim projektima'', tvrdi Nina.

Nina s ponosom ističe i angažman u zboru, te je sudjelovala na prvoj hrvatskoj operi ''Diva'' kada je u više navrata nastupila u Mostaru i Zagrebu. Na Ninu je iznimno ponosna i ravnateljica Strojarske škole Zdenka Mišković.

''Ponosna sam na našu učenicu koja je doista aktivna i u školskim i iznannastavnim aktivnostima. Za Ninu imam samo riječi pohvale, na koju bi se ostali učenici sigurno mogli ugledati'', rekla je ravnateljica Mišković za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close