Studenstska udruga HSSA

Mostar: Studenti darivali štičenike Caritasa i Nazareta

''Zadovoljstvo mi je biti predsjednikom Udruge koja okuplja studente željne pružanja pomoći onima kojima je pomoć potrebna'', kazao je predsjednik Udruge Marić.
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 12. 2019. u 13:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Privatni album / Mostar: Studenti darivali štičenike Caritasa i Nazareta

Udruga studenata zdravstvenih studija sa sjedištem na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru uljepšala je štićenicima Caritasa i Nazareta predbožićno vrijeme donacijom sredstava, odjeće, obuće te namirnica koje su prikupili studenti ovog fakulteta.

''Zadovoljstvo mi je biti predsjednikom Udruge koja okuplja studente željne pružanja pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Gledati kako mladi ljudi ulažu napore da pomognu svojim sugrađanima u teškim trenucima budi u meni osjećaj sreće i nade u bolje sutra. Kao pojedinci malo toga možemo ućiniti, ali kao zajednica u mogućnosti smo uraditi puno toga. Upravo iz tog razloga smatram kako ova naša mala Udruga u velikoj mjeri doprinosi široj zajednici. Božićno darivanje samo je jedna od aktivnosti kojima se Udruga bavi i siguran sam kako ćemo zajedništvom u nadolazećem periodu ostvariti još mnogo hvale vrijednih projekata'', kazao je predsjednik Udruge Dominik Marić.

Foto: Privatni album / Mostar: Studenti darivali štičenike Caritasa i Nazareta

Studenska udruga HSSA osnovana je 2013 godine i od tada se aktivno bavi humanitarnim i volonterskim radom, prevencijom bolesti i promocijom zdravlja.

Članovi udruge su studenti prediplomskih i diplomskih studija sestrisntva, radiološke tehnologije, sanitarnog inženjerstva, fizioterapije te primaljstva. Ove godine udruga broji preko 50 članova koji svojim radom pomažu i educiraju građane Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close