Filozofski fakultet

Mostar: Promocija Leksikona odgojnih i obrazovnih znanosti

U Mostaru će se održat promocija „Leksikona odgojnih i obrazovnih znanosti“.
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 12. 2017. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Foto. Filozofski fakultet / Bljesak.info

U organizaciji Filozofskog fakulteta i Fakulteta prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održat će se promocija „Leksikona odgojnih i obrazovnih znanosti“ u srijedu, 6. prosinca 2017. godine, s početkom u 12.00 sati u amfiteatru Antun Branko Šimić na Filozofskom fakultetu. 

 Prigodnim pozdravnim riječima obratit će se mons. dr. Ratko Perić, biskup mostarsko – duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko – mrkanski, prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru te dekan Fakulteta prirodoslovno - matematičkih i odgojnih znanosti prof. dr. Mario Vasilj. Nakon pozdravnih govora bit će održana izlaganja vezana uz sam Leksikon.

„Leksikon odgojnih i obrazovnih znanosti“ je prijevod talijanskoga djela Dizionario di scienze dell'educatione što ga je priredio Fakultet odgojnih znanosti Salezijanskog papinskog sveučilišta u Rimu a njegovo drugo, prošireno izdanje objavila je izdavačka kuća toga sveučilišta LAS – Roma.

U izdanju Akademije odgojno – obrazovnih znanosti Hrvatske Leksikon je dostupan na hrvatskom jeziku, priopćili su organizatori događaja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close