BHDLV

Mostar domaćin Kongresa nastavnika njemačkog jezika

12. bh kongres nastavnika njemačkog jezika održat će se u subotu, 6. 11. 2021. godine u Mostaru u hibridnom formatu (uživo i online).
Sci-Tech / Obrazovanje | 05. 11. 2021. u 07:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kongres nastavnika njemačkog jezika pod nazivom ''Vrijeme izazova – izazovi vremena'' organizira Udruženje nastavnika njemačkog jezika Bosne i Hercegovine (BHDLV) u suradnji s partnerima – Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, njemačkim, švicarskim i austrijskim veleposlanstvima, Internacionalnim udruženjem nastavnika njemačkog jezika (IDV) te brojnim institucijama s njemačkog govornog područja koje djeluju u Bosni i Hercegovini.

Svečano otvaranje kongresa planirano je za subotu, 6. 11. 2021. godine s početkom u 9.45 sati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, gdje se očekuju predstavnici institucija partnera kongresa te brojni drugi gosti.

Izjave za medije u 9.30 sati dat će predsjednica Udruženja nastavnika njemačkog jezika Bosne i Hercegovine (BHDLV) Dubravka Vukadin i predsjednik Internacionalnog udruženja nastavnika njemačkog jezika (IDV) Benjamin Hedžić.

Kroz cjelodnevni online i uživo program nastavnicima će biti ponuđena predavanja, radionice i prezentacije kroz koje će se moći usavršiti, informirati te razmijeniti iskustva o aktualnostima u nastavi njemačkog jezika.

Kopirati
Drag cursor here to close