Summer Youth Program

Mladi u Mostaru spremni za nešto novo

Program je okupio mlade u dobi od 14 do 19 godina iz Mostara i obližnjih područja, i kako navode organizatori, mladima pruža priliku za razvijanje samopouzdanja i vještina koje će im pomoći u njihovom akademskom, profesionalnom i privatnom razvoju.
Sci-Tech / Obrazovanje | 24. 06. 2019. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Preko pedeset mladih osoba okupilo se na Mostar Summer Youth Programmu, ljetnom obrazovnom programu za mlade koji je u ponedjeljak 24. lipnja započeo u Mostaru.

Program je okupio mlade u dobi od 14 do 19 godina iz Mostara i obližnjih područja, i kako navode organizatori,  mladima pruža priliku za razvijanje samopouzdanja i vještina koje će im pomoći u njihovom akademskom, profesionalnom i privatnom razvoju.

''Fokus je na prirodnim znanostima, umjetnosti, aktivizmu, političkom aktivizmu i svim onim temama koje su važne za mladu osobu koja je u tijeku obrazovanja i koja želi steći nešto dodatno, nešto novo što ne može dobiti tijekom formalnog obrazovanja'', rekao je Darijo Lončarević, program manager ovog projekta.

Sudionicima ovog projekta na raspolaganju će biti preko 15 predavača iz svih krajeva svijeta koji su, kako je istaknuo Lončarević, kao i osoblje uključeno u ovaj projekt, tu na volonterskoj bazi.

Program se održava šestu godinu za redom, u prostorijama Koledža Ujedinjenog Svijeta u Mostaru i trajat će do 13. lipnja.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close