''Olovka za školarce''

Minores prikuplja školski pribor za potrebite učenike, pomozimo

U akciji se prikuplja školski pribor: olovke, bilježnice, zadaćnice i sve što je djetetu potrebno da prati nastavu i uči bez onih ikakvih vanjskih prepreka.
Sci-Tech / Obrazovanje | 23. 08. 2019. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska udruga Minores ove godine planira opremiti 35 potrebitih učenika i učenica osnovnih i srednjih škola za početak nove školske godine.

''Početak je školske godine i svi znamo koliko je stresno za roditelje pripremiti djetetu ono osnovno za nadolazeću godinu. Kao i svake godine do sada, Minores će nastojati osigurati osnovno za naše najvažnije članove, djecu'', navode iz udruge.

U akciji se prikuplja školski pribor: olovke, bilježnice, zadaćnice i sve što je djetetu potrebno da prati nastavu i uči bez onih ikakvih vanjskih prepreka.

Svi oni koji su zainteresirani za sudjelovanje u ovom projektu, tvrde iz udruge, mogu im se javiti na Facebook stranici te će svatko će dobiti okvirne podatke jednog učenika ili učenice i upute što je potrebno za školu.

''Pozivamo sve Vas koji ste u mogućnosti da se pridružite našoj akciji i sitnicama uljepšate nove školske dane'', navode u pozivu.

Kao i u svakoj akciji do sada, dostojanstvo čovjeka = djeteta, tvrde, ostaje na prvom mjestu te će fotografirati samo prikupljeni školski pribor.

Preuzimanje školskog pribora planirano je utorak, 27. Kolovoza u 19.30 sati na parkingu kod stadiona Pod Bijelim Brijegom. Kontakt telefon je 063 505 558.

Kopirati
Drag cursor here to close