Informatika i profesionalni razvoj

Ljetni edukativni program za mlade u Američkom kutku Mostar

Ovaj tjedan Američki kutak Mostar organizira dvije besplatne edukativne radionice iz polja informatike i iz polja osobnog i profesionalnog razvoja.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 07. 2021. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki kutak Mostar poziva mlade da kvalitetno iskoriste svoje slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika i odmora za učenje novih vještina na nadolazećim radionicama u Kutku.

Ovaj tjedan Američki kutak Mostar organizira dvije besplatne edukativne radionice iz polja informatike i iz polja osobnog i profesionalnog razvoja.

Uvod u MS Excel - Na dvodnevnoj radionici Uvod u MS Excel upoznati čete se s osnovnim mogućnostima programa Excel, koje će vam biti od pomoći pri izradi tablica i grafikona te uporabi formula i funkcija. Može se desiti da provedete mnogo vremena obavljajući "ručno" zadatak koji Excel može izvršiti automatski.

Radionica će se održati u srijedu i četvrtak 21.i 22.07 u 10:00 h u Američkom kutku Mostar.

Broj polaznika je ograničen a prijave primaju putem obrasca:
https://forms.gle/cbJxVMpgRNp5USBd7

Asertivna komunikacija – dvosatna interaktivna radionica za one koji žele raditi na komunikaciji koja svodi stres na minimum te vodi ka samopoštovanju i poštovanju, boljem razumijevanju sa drugima i ostvarivanju dobrih međuljudskih odnosa. Radionica je planirana za četvrtak 22.07 u 17:00 h. Prijaviti se možete putem linka: https://forms.gle/WAGugaPrHdV93NEq5

Radionice će se održavati u prostorijama Kutka (zgrada Gimnazije Mostar) uz ograničen broj polaznika i poštivanje svih epidemioloških mjera.

''Cilj nam je da mladi kvalitetno iskoriste svoje slobodno vrijeme kako bi stekli neka nova znanja ili vještine koje će im zasigurno koristiti u daljnjem obrazovanju i profesionalnom razvoju i vjerujemo da su ove radionice izvrsna prilika za to'', poručili su iz Američkog kutka.

 

Kopirati
Drag cursor here to close