Radionica

'Ljekarna za medvjediće' stiže u Mostar

'Ljekarna za medvjediće' projekt je čija je svrha naučiti najmlađe da se nemaju razloga bojati zdravstvenih djelatnika koji su uvijek tu da im pruže pomoć i savjet.
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 06. 2019. u 14:37 Bljesak.info
Kopirati

Dječja radionica „Ljekarna za medvjediće“ koju već treću godinu za redom organiziraju studenti Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru bit će održana u srijedu 5.lipnja od 13 do 15 sati u trgovačkom centru Mepas Mall.

'Ljekarna za medvjediće' projekt je čija je svrha naučiti najmlađe da se nemaju razloga bojati zdravstvenih djelatnika koji su uvijek tu da im pruže pomoć i savjet. Temeljna ideja je da djeca donose liječniku svoje plišane igračke koje su „bolesne“, u posebnu liječničku ordinaciju, gdje kroz igru i interakciju liječe plišanog pacijenta. Nakon toga s liječničkim receptom maleni pacijenti odlaze do ljekarnika preuzeti lijek za svog plišanca te uče kako ga pravilno primijeniti uz prisutnost odrasle osobe u pratnji'', poručili su organizatori.

Foto: PR / 

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu radionice, Sekcija za kulturu Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru pripremit će kratku predstavu za mališane.

Kopirati