Nagrada

Konjička srednja škola bogatija za robotičku opremu

Početkom godine ekipa ove škole osvojila je nagradu za najkorisniji projekt na robotičkom natjecanju pod nazivom "Budućnost se događa sada".
Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 06. 2021. u 17:47 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Načelnik Konjica Osman Ćatić uručio je nagradu Elektrotehničkoj školi

U povodu Dana Općine Konjic, konjički načelnik Osman Ćatić posjetio je Srednju školu Konjic i tom prilikom uručio nagradu Elektrotehničkoj školi, smjer informacione tehnologije, u vidu robotičke opreme koja je potrebna za odvijanje praktične nastave, vježbe i sudjelovanja na robotičkim natjecanjima.

Naime, početkom tekuće godine ekipa ove škole osvojila je nagradu za najkorisniji projekt na robotičkom natjecanju pod nazivom "Budućnost se događa sada" koje je održano u sklopu Prve međunarodne robotička konferencija u Bosni i Hercegovini, a u organizaciji CERIT-a.

Prilikom prijema koji je tim povodom bio organiziran za učenike, načelnik Ćatić najavio je punu podršku Srednjoj školi Konjic u opremanju učionice kako bi učenici mogli da se na adekvatan način pripremaju za buduća robotička natjecanja, uče i ostvaruju uspjehe, što je danas i realizirano, navode iz Općine Konjic.

"Čestitam učenicima i profesorima i zahvaljujem na trudu i zalaganju koje ulažete u svoje znanje i vještine i to na pravilan način prezentirate na zadovoljstvo škole i grada", kazao je tom prilikom načelnik Ćatić naglašavajući kako će i u budućnosti sve njihove aktivnosti biti prepoznate i na pravi način nagrađene.

Uime učenika na posjeti i nagradi zahvalili su Adi Krnjić i Medina Čolak, a uime profesora Hikmet Trnka, koji je naglasio kako Elektrotehnička škola u Konjicu egzistira 40 godina te da njezini učenici desetljećima ostvaruju i pokazuju izuzetne rezultate.

Kopirati
Drag cursor here to close