Priprema za poslovni svijet

JobFAIR ‘20 - Edukativni program

Sadržaj programa će se realizirati tijekom mjeseca listopada, sa različitim temama svaki tjedan.
Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 09. 2020. u 11:08 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“JobFAIR ‘20 - Edukativni program” je program koji se organizuje u sklopu ovogodišnjeg JobFAIR-a, s ciljem edukacije studenata o temama i vještinama sa kojima se nemaju priliku upoznati kroz formalno obrazovanje, a veoma su potrebne u poslovnom svijetu.

Edukativni program se sastoji od niza webinara na kojima će se obrađivati teme koje pomažu studentima u usavršavanju različitih vještina u svrhu pripreme za izlazak na trzište rada. Neke od tema su CV, LinkedIn, Poslovna komunikacija i Razgovor za posao. Također, u program su uključeni i podcasti u kojima će se razgovarati sa uspješnim poslovnim ljudima iz Bosne i Hercegovine.

Sadržaj programa će se realizirati tijekom mjeseca listopada, sa različitim temama svaki tjedan. Webinari će se održavati utorkom i četvrtkom, dok će podcasti biti subotom.

Prijave su otvorene do nedjelje, 27.9., do kraja dana!

Za sve novosti možete pratiti službenu web stranicu Sajma, www.jobfair.ba, kao i društvene mreže Facebook, Instagram i LinkedIn. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća, možete nam se javiti putem maila [email protected] ili putem profila na društvenim mrežama!


Kopirati
Drag cursor here to close