HBŽ

Javni poziv za projekte i programe u oblasti kulture

Rok za dostavljanje prijedloga programa i projekata je 15 dana od dana objave javnih poziva na oglasnoj ploči Vlade Hercegbosanske županije i službenim stranicama Vlade Hercegbosanske županije.
Sci-Tech / Obrazovanje | 10. 05. 2019. u 09:51 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Vlada Hercegbosanske županije

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavilo je Javni poziv za predlaganje projekata i programa u oblasti kulture za 2019. i Javni poziv za predlaganje projekata i programa u oblasti športa za 2019., priopćeno je iz Vlade HBŽ.

Ovim pozivima utvrđuju se javne potrebe za koje se osiguravaju sredstva iz Proračuna Hercegbosanske županije, a to su prije svega djelatnosti, poslovi, programi, manifestacije, akcije i projekti u oblastima kulture i športa koja su od značaja za Hercegbosansku županiju.

Ministarstvo će na temelju prispjelih prijava, ocjena, uvjeta i kriterija ovih poziva dodijeliti sredstva tekućih transfera utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije.

Rok za dostavljanje prijedloga programa i projekata je 15 dana od dana objave javnih poziva na oglasnoj ploči Vlade Hercegbosanske županije i službenim stranicama Vlade Hercegbosanske županije. Javne pozive kao i prijavne obrasce mogu se preuzeti u rubrici Javni pozivi.

Kopirati
Drag cursor here to close