Posjeta

Učenici ispitali jablaničkog načelnika

Na prijemu, koji im je tom prilikom priređen u Dvorani za sjednice Općinskog vijeća Jablanica, Općinski načelnik Salem Dedić se zahvalio na posjeti
Sci-Tech / Obrazovanje | 15. 02. 2019. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Jablanica / Osnovci kod načelnika Dedića

Učenici trećih razreda središnje i područne škole Glogošnica JU Osnovna škola ''Suljo Čilić'' Jablanica u sklopu svog redovitog školskog programa, u četvrtak su posjetili Općinu Jablanica i Općinskog načelnika sa pomoćnicima.

Na prijemu, koji im je tom prilikom priređen u Dvorani za sjednice Općinskog vijeća Jablanica, Općinski načelnik Salem Dedić se zahvalio na posjeti, naglasivši da mu je ovo najdraža posjeta, jer dolaze iz jedne od najljepših škola u županiji, stoji u priopćenju.

Foto: Općina Jablanica / Osnovci u posjeti jablaničke Općine

Općinski načelnik je, navode, učenice i učenike upoznao sa radom Općinskog vijeća,  općinskih službi, brojem zaposlenih u općinskom organu te brojem stanovnika  i nazivima Mjesnih zajednica i naseljenim mjestima u općini Jablanica.

''Imate vrijedno rukovodstvo škole, posvećene učiteljice i nastavnike. Za vas sam čuo sve najbolje i da  ste odlični učenici. Uz vas se osjećam podmlađen i veseli me da vam odgovorim na sva vaša pitanja'', istaknuo je Općinski načelnik.

Foto: Općina Jablanica / Osnovci u posjeti jablaničke Općine

Učenici su, tvrde, postavili brojna pitanja na koja je Općinski načelnik strpljivo odgovarao. U nastavku posjete Općini Jablanica, učenici trećih razreda posjetili su prostor sa portretima dosadašnjih predsjednika Općine i Općinskih načelnika, kabinet Općinskog načelnika i radne prostorije, a nakon toga su se sa svojim učiteljicama i Općinskim načelnikom fotografirali ispred zgrade Općine Jablanica.

Kopirati
Drag cursor here to close