Studenti, prijavite se

Izbori: Studentski zbor traži predstavnike godina

Datum izbora je 21. studenog, a glasovanje će trajati od 9 do 15 sati na svim ustrojbenim jedinicama Sveučilišta.
Sci-Tech / Obrazovanje | 05. 11. 2018. u 15:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski izbori na SUM-u  / Foto: Bljesak.info

Izbori za predstavnike godina, zamjenike predstavnika te predsjednika Studentskoga zbora ustrojbene jedinice Sveučilišta u Mostaru (SUM) održat će se 21. studenoga 2018., priopćeno je iz Studentskog zbora SUM-a.

Studenti koji se žele kandidirati za navedene predstavničke funkcije, dužni su u Uredu Studentskog zbora, navode, preuzeti prijavni obrazac te na njemu ispuniti listu s oznakom za kandidaturu za predstavnika godine ili zamjenika godine. Ukoliko se žele kandidirati za predsjednika Studentskoga zbora fakulteta trebaju naknadno naglasiti u prijavi kandidacijskog obrasca.

Prijave (kandidacijski popisi) primaju se najkasnije do ponedjeljka, 12. studenoga do 14 sati.

Datum izbora je 21. studenog, a glasovanje će trajati od 9 do 15 sati na svim ustrojbenim jedinicama Sveučilišta.

Nakon izbora za predstavnike po fakultetima izabrani predsjednici i dopredsjednici svake podružnice biraju predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Dinamika Izbora 2018. bit će: raspisivanje izbora (do 2. studenoga), zaključivanje kandidacijskih popisa (12. studenoga), objava kandidata na službenim stranicama Zbora (14. studenoga), dan izbora (21. studenoga), objava rezultata (22. studenoga), ustrojstvo Zbora po fakultetima i akademiji (do 5. prosinca), ustrojstvo XIX. saziva Predsjedništva Studentskog zbora (6. prosinca).

''Pozivaju se svi studenti Sveučilišta u Mostaru da se aktiviraju i kandidiraju na predstojećim studentskim izborima te da izađu na izbore i podrže nekog od kandidata'', priopćeno je Studentskog zbora.

Kopirati
Drag cursor here to close