Tajne poslovanja

INTERA TP vodi studentice na ljetnu školu poduzetništva u Sloveniju

Ljetna škola namijenjena je djevojkama od 18 do 21 godine koje se žele razvijati u ICT sektoru.
Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 06. 2018. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kroz deset dana trajanja ljetne škole polaznice će otkriti tajne poslovanja, poduzetništva i rukovođenja. Sve polaznice će imati priliku naučiti kako izraditi poslovni model prema Canvas metodologiji, upoznati se s mladim poduzetnicima iz Slovenije, vidjeti primjere dobre prakse iz područja informacijsko – komunikacijskih tehnologija, savladati određene vještine rukovođenja i još niz zanimljivih, a prije svega, korisnih metodologija, pojmova i vještina.

Ljetna škola namijenjena je djevojkama od 18 do 21 godine koje se žele razvijati u ICT sektoru. Kako biste se prijavili, potrebno je popuniti obrazac na linku. S obzirom da je broj sudionica ograničen, nakon zatvaranja prijava provest će se selekcijski proces na osnovu kojeg će se izabrati deset djevojaka koje će se pridružiti kolegicama iz Banja Luke, Budve i Nikšića na ovoj ljetnoj školi.

Polaznicama je osiguran besplatan prijevoz, smještaj i hrana za vrijeme trajanja ljetne škole. Za sudjelovanje obavezno je znanje engleskog jezika.  

Cilj projekta FY4ICT je motivirati i obrazovati mlade žene iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore kako bi započele karijeru i razvijale poduzetnički duh u ICT sektoru razmjenom najboljih praksi, neformalnom edukacijom i prijenosom znanja i vještina od europskih partnera.

INTERA Tehnološki Park ovaj projekt implementira u suradnji s Institutom savremenih tehnologija iz Podgorice, Općinom Budva, Inovaciono preduzetničkim centrom Tehnopolis iz Nikšića, Inovacionim centrom Banja Luka, Bulgarian Centre of Women in Technology iz Sofie i Vedoma, Zavod za razvoj znanja in podjetništva iz Ceršaka

Kopirati
Drag cursor here to close