Volim Vitez

Informatička pismenost žena u cilju osposobljavanja i usavršavanja za tržište rada

''Informatička pismenost žena u cilju osposobljavanja i usavršavanja za tržište rada'', novi je projekt Udruge Volim Vitez
Sci-Tech / Obrazovanje | 20. 12. 2019. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga ''Volim Vitez'', u suradnji i partnerstvu sa Srednjom školom ''Vitez'' realizirala je projekt pod nazivom ''Informatička pismenost žena u cilju osposobljavanja i usavršavanja za tržište rada''.

Polaznice višemodulskih radionica koje su održane u sklopu projekta bile su pripadnice ženskog spola koje su kroz teoriju i praksu naučile osnove operacijskog sustava Windows XP, rad u programima (Word, Excel, Access, Outlook, PowerPoint), osnove interneta te osnove komuniciranja i poslovanja internetom.

Osim navedenoga, polaznice projekta su se upoznale i sa pravilnim pisanjem životopisa prilagođenog za tržište rada kao i s drugim aspektima u vidu prilagođavanja tržištu rada i stjecanja neophodnih znanja što je predviđeno ovim projektom.

Cilj višenamjenskih radionica je bilo osigurati dodatna znanja polaznicama projekta kako bi na adekvatan način bile spremne za tržište rada te time si osigurale bolja radna mjesta i jednake mogućnosti koje imaju i muškarci.

Voditelji radionica su bili nastavnik informatike David Grebenar i nastavnica hrvatskog i engleskog jezika Bojana Dimitrijević.

Kopirati
Drag cursor here to close