Posjeta Sveučilištu

Indijci žele ulagati u mostarsko obrazovanje

Dogovorena je suradnja u razmjeni nastavnika i studenata, pokretanju zajedničkih studijskih programa, a prije svega će biti potpisan memorandum o suradnji, priopćeno je.
Sci-Tech / Obrazovanje | 10. 07. 2018. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo Sveučilišta u Mostaru na čelu s prorektoricom za međunarodnu suradnju Sanjom Bijakšić razgovarali su s izaslanstvom Techno India Group kojeg su činili predsjednik/vlasnik i rektor Satyam Roychowdhury, Shanku Bose i Bhashskar Roy.

Kako navodi na stranici Sveučilišta, Techno India Group je ogroman obrazovni sustav s oko 500.000 studenata (dva sveučilišta, dvadeset koledža i desetine škola). Razlog posjete je bio upoznavanje s mogućnostima investiranja u sferi obrazovanja.

Dogovorena je suradnja u razmjeni nastavnika i studenata, pokretanju zajedničkih studijskih programa, a prije svega će biti potpisan memorandum o suradnji, objavljeno je.

U izaslanstvu Sveučilišta u Mostaru bili su dekan Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Željko Stojkić, voditelj IT centra Tomislav Volarić i član IT centra Marko Odak. Izaslanstvo Indije je stiglo u pratnji veleposlanika Bosne i Hercegovine u Republici Indiji Sabita Subašića.

Kopirati
Drag cursor here to close