Prijavite se na radionice

Imate poteškoća pri izboru studija? Studentski zbor nudi pomoć

Cilj radionice je pomoći maturantima da osvijeste vlastite potencijale i osnaže se za prijelaz iz srednje škole na studij.
Sci-Tech / Obrazovanje | 11. 04. 2021. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i Karijerno savjetovalište organiziraju dvije online radionice namijenjene maturantima. 

Prva radionica "Odabir studija i  zanimanja" održat će se 12. travnja s početkom u 16:00 sati. Prijaviti se možete OVDJE

Druga radionica "Psihološka priprema za prijemni ispit i studij" održat će se u ponedjeljak, 19. travnja u 16:00 sati. Prijaviti se možete OVDJE.

Radionice će voditi doc. dr. sc. Ivona Čarapina-Zovko, voditeljica Karijernog savjetovališta
Sveučilišta u Mostaru, a održat će se putem Google Meet aplikacije.

Tijekom radionice maturantima će se pojasniti individualne karakteristike u odabiru  zanimanja/studija (interesi, sposobnosti, vrijednosti...).

Cilj radionice je pomoći maturantima da osvijeste vlastite potencijale i osnaže se za prijelaz iz srednje škole na studij.

Tijekom radionice pojasnit će se važnost prepoznavanja i smanjivanja akademskog pritiska te samostalnog upravljanja životom. Ukazat će se na važnost socijalnih, emocionalnih i akademskih vještina i resursa potrebnih za uspješan prijelaz na studij.

"Trenutno se maturanti nalaze pred velikom odlukom u životu. Koji studij upisati? Nadamo se da ćemo ovom online radionicom olakšati ili na neki način pojednostavniti izbor. Pozivam sve maturante da se prijave na radionicu koja će im sigurno pomoći", kazala je koordinatorica za tečajeve i edukaciju Studentskog zbora Antonija Vujeva.

Kopirati
Drag cursor here to close