Skupština

HNŽ: Sindikati srednjih škola izabrali novo vodstvo i dali potporu kolegama u Hrvatskoj

Na Skupštini je data jednoglasna potpora Sindikatima srednjih i osnovnih škola u Republici Hrvatskoj u pravednoj borbi za povećanje koeficijanata i za dostojanstvo prosvjetnih radnika.
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 10. 2019. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subota, 19. 10. 2019. održana je Jedanaesta skupština Sindikata srednjih škola Hercegovačko-neretvanske županije koji nastavu izvode na hrvatskom jeziku.

Na Skupštini je data jednoglasna potpora Sindikatima srednjih i osnovnih škola u Republici Hrvatskoj u pravednoj borbi za povećanje koeficijanata i za dostojanstvo prosvjetnih radnika. Poručeno im je da ustraju i da očuvaju zajedništvo koje imaju jer je to jamac uspjeha u borbi za pravednije i socijalnije društvo.

Također je upućen apel izbornim pobjednicima u Hercegovačko-neretvanskoj županiji da što žurnije formiraju vlast i uspostave normalno funkcioniranje sustava.

Na Skuštini su izabrani i članovi Nadzornoga odbora Igor Weber, Mirko Grozdanić i Veso Alilović, zatim Suda časti Danijela Sabljić, Darijo Pehar i Ivan Baković. Za tajnika je izabran Ivica Mustapić, a za predsjednika Josip Milić.

Kopirati
Drag cursor here to close