Besplatne obuke

Gužva u Kutku: Svi žele učiti o digitalnom marketingu

Zbog takvog zanimanja, dodaje, planirano je održavanje još jedne obuke.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 02. 2020. u 20:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki kutak u srijedu je bio malim da primi sve zainteresirane Mostarce za obuku o digitalnom marketingu.

Obuka, koja će trajati tri dana, održava se u okviru besplatnog serijskog programa ''Study Corner'', a broj prijava, kazali su nam, bio je iznenađujuć.

''Pokazani interes za ovu temu iznimno je velik, te je broj prijavljenih već u prvih sat vremena nakom objave događaja na Facebook stranici American Corner Mostar bio dovoljan za jednu radnu grupu, a do roka za prijave broj prijavljenih je čak pet puta premašio broj planiranih sudionika'', rekla je za Bljesak.info program koordinatorica Američkog kutka Mostar, Inga Kotlo.

Kotlo ističe kako je takvom zanimanju doprinijela i činjenica da su predavači obuke Adi Đukić i Goran Karanović, zaista prepoznati stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom i zapaženim rezultatima.

Zbog takvog zanimanja, dodaje, planirano je održavanje još jedne obuke.

''Cijeneći činjenicu da je 'Study Corner' prepoznat kao koristan i zanimljiv program u zajednici, ova obuka će biti ponovljena u svibnju. Stoga, koristim priliku da pozovem sve zainteresirane za besplatno, osobno i profesionalno, usavršavanje te da putem Facebook stranice Kutka prate nadolazeće aktivnosti u sklopu Study Corner programa", kazala je koordinatorica Kotlo.

Inače, u Američkom kutku redovito se održavaju različiti događaji poput edukacija engleskog jezika, fotografije, kodiranja i mnogo toga drugoga, u čemu se besplatno u ugodnoj atmosferi Kutka može sudjelovati.

Kopirati
Drag cursor here to close