Klupe ostaju prazne

Grad Mostar odgađa provođenje postupka za upis u prvi razred osnovne škole

O novom terminu provođenja postupka utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta/učenika radi upisa u I. razred osnovne škole roditelji i javnost bit će pravodobno informirani.
Sci-Tech / Obrazovanje | 27. 03. 2020. u 15:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar donio je odluku o Odgodi provođenja postupka utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta/učenika radi upisa u I. razred osnovne škole u školskoj godini 2020./2021, a koji se trebao provesti u travnju 2020. godine.

''Zbog provođenja preventivnih zaštitnih aktivnosti od moguće zaraze koronavirusom, do daljnjega obustavljaju su sve aktivnosti vezane uz upis djece u I. razred osnovne škole u osnovnim školama i zdravstvenim ustanovama na području Grada Mostara u kojima se provodi postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta/učenika radi upisa u I. razred osnovne škole'', stoji u priopćenju Gradske uprave Grada Mostara.

''O novom terminu provođenja postupka utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta/učenika radi upisa u I. razred osnovne škole roditelji i javnost bit će pravodobno informirani'', zaključuju iz Gradske uprave.

Kopirati
Drag cursor here to close