Studenti

Odbojkaško finale: FPMOZ i Građevinski fakultet uzeli zlato

U utorak i srijedu su se odigravale grupne faze natjecanja. U četvrtak je bilo polufinale, a danas se održalo finale najboljih ekipa.
Sci-Tech / Obrazovanje | 28. 05. 2021. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Studentice Građevinskog fakulteta

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti te Građevinski fakultet najbolje su ekipe turnira u odbojci koju je organizirao Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru.

Turnir se održavao u dvorani studentskog doma Dompes tijekom posljednja četri dana. Na turniru je sudjelovalo po 6 muških i ženskih ekipa, a one ujedno i predstavljaju fakultete Sveučilišta u Mostaru.

U utorak i srijedu su se odigravale grupne faze natjecanja. U četvrtak je bilo polufinale, a danas se održalo finale najboljih ekipa.

Foto: PR / Studenti FPMOZ-a

U muškoj finalnoj utakmici pronašli su se studenti FPMOZ-a i Građevinskog fakulteta. Utakmica je čitavo vrijeme bila tijesan, ali ipak na kraju FPMOZ odnosi pobjedu sa rezultatom 2-0.

Finale kod ženskih ekipa odigrale su studentice FPMOZ-a i Građevinskog fakulteta. Prvi dio natjecanja je bio napet i tu pobjednu nose studentice Građevinskog fakulteta.

Kroz drugi dio utakmice čitavo vrijeme veliku prednost su imale studentice Građevinskog fakulteta i na kraju odnose pobjedu sa rezultatom 2-0.

Treće mjesto, a ujedno i broncu u muškoj kategoriji odnijeli su studenti Fakulteta strojarstva i računarstva, a u ženskoj kategoriji broncu nose studentice Medicinskog fakulteta.

Foto: PR / Odbojkaški turnir

Studentski zbor je u ovoj akademskoj godini imao veliku sportsku aktivnost, a s dolaskom proljeća ta aktivnost se samo povećala. Uskoro kreću turniri u tenisu, rukometu i basketu.

Kopirati
Drag cursor here to close