Ivica Musić

Filozofski fakultet na SUM-u: Neprestano se osuvremenjuju studijski programi

Studijske programe osuvremenjujemo, pratimo aktualne europske trendove i primjenjujemo najnaprednije nastavne metode
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 05. 2018. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru nudi vrlo široku lepezu kvalitetnih studijskih programa koji se neprestano osuvremenjuju, prate europske aktualne trendove i primjenjuju najnaprednije nastavne metode'', rekao je dekan Filozofskog fakulteta SUM-a prof. dr. sc. Ivica Musić.

Pojasnio je kako sve to znači stjecanje znanja i vještina koje su konkurentne i prilagodljive tržištu rada, ali i da pritom vode računa o promicanju univerzalnih humanističkih vrijednosti, kao i o intelektualnom, znanstvenom i kulturnom nasljeđu.

U intervjuu za Večernji list najavio je i pokretanje zajedničkog studija politologije na engleskom jeziku sa Slovačkim Sveučilištem Matej Bel iz Banske Bystrice.

''Nakon završetka diplomirani studenti dobit će diplomu oba fakulteta. Predviđeni rok za pokretanje studija je akademska 2020./2021. godina'', objasnio je dekan Musić.

Istaknuo je kako Filozofski fakultet ima izvrsne uvjete kada je riječ o zgradi, opremljenosti predavaonica, pristupu za studente s invaliditetom te da je motiviranost nastavnika i stručnog osoblja na visokoj razini.

Kopirati
Drag cursor here to close