Mostar prijestolnica kulture

Učenici upoznati sa projektom Mostar 2024.

Prezentacija je organizirana u suradnji sa Sajmom srednjih i osnovnih škola Mostara.
Sci-Tech / Obrazovanje | 26. 02. 2019. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Tima Mostar 2024 Adela Lerić i Mirko Božić održali su prezentaciju projekta Mostar - Europska prijestolnica kulture 2024. godine učenicima srednjih i osnovnih škola Mostara u Centru za kulturu.

Prezentacija je organizirana u suradnji sa Sajmom srednjih i osnovnih škola Mostara. Ovogodišnji Sajam bit će upravo u duhu EPK, odnosno tema istraživanja mješovitih timova učenika srednjih i osnovnih škola bit će "Mostar - Europska prijestolnica kulture 2024. godine".

Foto: Mostar 2024 / održali su prezentaciju projekta Mostar - Europska prijestolnica kulture 2024.

Sajam se realizira već osmu godinu s osnovnim ciljem promoviranja suradnje i komunikacije te predstavljanja ponude srednjoškolskog obrazovanja u Gradu Mostaru. Organizira se u partnerstvu Grada Mostara, Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNK/Ž, Vijeća mladih Grada Mostara i Vijeća učenika srednjih škola Grada Mostara u suradnji sa Zavodom za školstvo, Pedagoškim zavodom, srednjim i osnovnim školama, Asocijacijom poduzetnika Hercegovine i GIZ-om - Njemačkim društvom za međunarodnu suradnju, a uz potporu mostarskoga ureda Misije OSCE-a.

Foto: Mostar 2024 / održali su prezentaciju projekta Mostar - Europska prijestolnica kulture 2024.
Kopirati
Drag cursor here to close