Sveučilište u Mostaru

Emil Tedeschi će održati predavanje u Mostaru

Podijelit će iskustva iz vlastite karijere te osobno viđenje tvrtkinih akvizicija i integracija, važnosti brenda, uloge grešaka u osobnom i razvoju tvrtke.
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 05. 2018. u 17:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe, gostovat će 15. svibnja  u 12 sati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru s predavanjem o percepciji i praksi upravljanja uspješnim sustavom na slučaju razvoja Atlantic Grupe, jednog od najuspješnijih i najdinamičnijih poslovnih sustava u regiji jugoistočne Europe, priopćeno je.

Tema predavanja je „Atlantic Grupa – jedra prema uspjehu“, a govorit će se o rastu i razvoju tvrtke koja je strateški, financijski i kadrovski zasigurno primjer uspješnog poslovnog projekta. Emil Tedeschi je osnovao tvrtku i izgradio je od lokalnog distributera do međunarodne korporacije koja okuplja gotovo 6000 ljudi. 

Podijelit će iskustva iz vlastite karijere te osobno viđenje tvrtkinih akvizicija i integracija, važnosti brenda, uloge grešaka u osobnom i razvoju tvrtke, zatim će govoriti o vlastitom poimanju kreativnosti, iz kojih izvora je crpi, o individualizmu i timskom radu.

Kopirati
Drag cursor here to close