Lokalni ured ELSA

U Mostaru se organizira seminar ''Pravo, financije i diplomacije''

Inače, ELSA je neprofitna i nevladina organizacije studenata prava i mladih pravnika, koja je osnovana 2012. godine s ciljem promoviranja, uspostavljanja i razvijanja međusobnog razumijevanja, suradnje i osobnih kontakata između studenata prava
Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 03. 2018. u 21:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lokalni ured ELSA Mostar organizira seminar pod nazivom ''Pravo, financije i diplomacije''.

Seminar ''Pravo, financije i diplomacije'' će trajati dva dana, 22. ožujka od 14 do 16 sati, te 23.3. od 14 do 15 sati u prostoriji EU info centra na četvrtom katu u Mepasu u Mostaru.

Predavači na seminaru će biti voditelj financija i administracije Tehnološkog parka Intera d.o.o., te profesor na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu Goran Dodig, odvjetnica Anela Musa te zastupnica Hrvatske u Europskom Parlamentu Željana Zovko.

Profesor Goran Dodig će upoznati sudionike seminara o pojmu financija te na koji način se susreće s financijama kroz svoj rad u pravnom odjelu.

Odvjetnica Anela Musa će predstaviti svoj dosadašnji rad kroz praksu s kakvim slučajevima, sporovima se susretala kroz svoj rad. Željana Zovko će objasniti sudionicima seminara odnos diplomacija članica EU i BiH. Seminar je otvoren za sve studente prava i druge mlade pravnike.

Inače, ELSA je neprofitna i nevladina organizacije studenata prava i mladih pravnika, koja je osnovana 2012. godine s ciljem promoviranja, uspostavljanja i razvijanja međusobnog razumijevanja, suradnje i osobnih kontakata između studenata prava i mladih pravnika iz BiH sa kolegama iz različitih država i pravnih sustava, pripremajući ih za rad u međunarodnom okruženju.

Organizaciju čine studenti Pravnog fakulteta Univerziteta 'Džemal Bijedić' i Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. ELSA pruža profesionalnu obuku svim studentima i mladim pravnicima, nadomješta nedostatak praktičnog iskustva tokom redovnog školovanja, pruža nezamjenjivo iskustvo preko različitih akademskih natjecanja i pravnih istraživanja, ali i omogućuje umrežavanje sa kolegama, kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj i regionalnoj osnovi.

Kopirati
Drag cursor here to close