Proglašena učenica generacije

Druga osnovna škola Široki Brijeg proslavila 41. rođendan

Učenicom generacije proglašena je Anja Brekalo iz 9.1 razreda kojoj je priznanje uručio ravnatelj Galić u nazočnosti roditelja.
Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 05. 2018. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanom priredbom, održanoj u petak u školskoj dvorani, Druga osnovna škola Široki Brijeg proslavila je ''Dan škole'' odnosno 41 godinu od osnutka.

Prosvjetni djelatnici su zajedno s učenicima priredili bogat program koji se sastojao od glazbenog dijela, recitiranja pjesničkih djela, igrokaza i dodjela prigodnih nagrada.

Na samom početku priredbe nazočne su pozdravili ravnatelj Druge osnovne škole Miljenko Galić te gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević. 

Na samom kraju programa dodijeljene su nagrade i priznanja učenicima završnih devetih razreda, a nagrađeni su oni koji su sve razrede osnovne škole ''prošli'' s odličnim uspjehom. 

Učenicom generacije proglašena je Anja Brekalo iz 9.1 razreda kojoj je priznanje uručio ravnatelj Galić u nazočnosti roditelja.

Foto: Bljesak.info / Dan Druge osnovne škole Široki Brijeg

Podsjećamo, prošlog petka 41. rođendan proslavila je i Prva osnovna škola. Ove dvije škole su do 1999. godine bile jedna škola pod nazivom Osnovna škola Augusta Šenoe, no zbog velikog broja učenika formirane su dvije osnovne škole - Prva i Druga osnovna. Od 1977. do Domovinskog rata škola je nosila naziv Osnovna škola Ive Lole Ribara.

Kopirati
Drag cursor here to close