Podrška

Donacija projektora za O.Š. Bartol Kašić u Mostaru

“Sa ovom školom imamo višegodišnju suradnju, te smo se zaista vrlo rado odazvali njihovom pozivu za nabavku opreme koja će im pomoći da osuvremene nastavne procese. Njihov je prijedlog bio da to bude projektor”, istaknula je Ankica Franjušić
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 02. 2020. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko banka je donirala projektor i prateću opremu Osnovnoj školi 'Bartol Kašić' iz Mostara, kao vid podrške modernizaciji nastavnih procesa u ovoj mostarskoj školi. Projektor je nabavljen u okviru projekta Addiko Cares, čija je namjena podrška lokalnim zajednicama u kojima Addiko banka djeluje.

“Sa ovom školom imamo višegodišnju suradnju, te smo se zaista vrlo rado odazvali njihovom pozivu za nabavku opreme koja će im pomoći da osuvremene nastavne procese. Njihov je prijedlog bio da to bude projektor”, istaknula je voditeljica poslovnice Addiko banke u Mostaru Ankica Franjušić.

 ''Ovakva donacija nas posebno raduje i omogućuje djeci rano upoznavanje sa suvremenim tehnologijama i kvalitetnijoj realizaciji nastavnog procesa. Zahvaljujem se u ime svih učenika i djelatnika O.Š. 'Bartol Kašić' Mostar“, istaknuo je Anđelko Rogić, ravnatelj škole.

Kopirati
Drag cursor here to close