Bijeljina

Donacija Addiko Banke za nabavku školskog namještaja

Addiko banka će nastaviti pomagati učenike ove škole i u narednom periodu, osiguravajući im dodatne udžbenike i školski pribor.
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 04. 2018. u 13:35 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka, Boštjan Pečenko uručio je direktoru OŠ Sveti Sava iz Bijeljine školski namještaj u vrijednosti 12.000 KM. Radi se o donaciji najavljenoj povodom rođendana Addiko banke, u okviru koje su proizvedeni i isporučeni školski ormarići za sve učionice u ovoj školi.

"Društveno odgovorno poslovanje Addiko banke usmjereno je na djecu. Najčešći partner su nam škole, kojima financijski pomažemo u realizaciji projekata veće vrijednosti, koje ne mogu samostalno realizirati. Ovoj smo školi donirali školske ormariće kako bi učenicima olakšali školovanje i omogućili zdraviji fizički razvoj", izjavio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

"Ormarići koje smo dobili u okviru donacije Addiko banke poboljšat će uvjete školovanja naših đaka, ali i pozitivno uticati na njihovo zdravlje, jer će dio knjiga i opreme moći držati u školi. Mi već nekoliko godina poduzimamo različite mjere kako bi se naši đaci lakše školovali, te nam je zaista drago da je Addiko banka prepoznala naša zalaganja i financijski ih podržala", istaknuo je Đorđe Mirković, direktor OŠ Sveti Sava iz Bijeljine.

Addiko banka će nastaviti pomagati učenike ove škole i u narednom periodu, osiguravajući im dodatne udžbenike i školski pribor.

Osim ove donacije, Addiko Bank ad Banja Luka financira i izgradnju dječjeg igrališta u Banjoj Luci.  Sestrinska Addiko Bank dd Sarajevo realizirala je slične projekte donacije školskih ormarića, te financirala obnovu fiskulturne sale, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close