Međunarodni dan djeteta

Donacija Addiko banke - Knjige i didaktički materijal za 14 ustanova u BIH

Fokus Addiko banke u suradnji s lokalnom zajednicom su djeca i projekti namijenjeni djeci
Sci-Tech / Obrazovanje | 20. 11. 2017. u 14:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  /  Vrijednost projekta je oko 13.000 KM

 

Addiko banka Međunarodni dan djeteta obilježava donacijom knjiga i didaktičkog materijala ustanovama koje se bave zaštitom djece. Danas tijekom dana zaposlenici Addiko banke obići će 14 institucija u Sarajevu, Banjaluci, Prijedoru, Mostaru, Bihaću, Doboju, Travniku, Foči, Međugorju i Trebinju, te im uručiti donacije.

''Više od 40 zaposlenika Addiko banke u BiH danas će sudjelovati u projektu korporativnog volontiranja, koji je ove godine realiziran na nivou cijele Addiko grupacije”, istaknula je Sanela Pašić, direktorica Addiko Bank dd Sarajevo.

  / Addiko banka Međunarodni dan djeteta obilježava donacijom knjiga i didaktičkog materijala 


''U Banjaluci se družimo s mališanima iz Doma Rade Vranješević, a posjetit ćemo i Centar za rehabilitaciju slušanja i govora. Naše kolegice i kolege danas će provesti vrijeme u druženju s djecom, čitanju knjiga ili radeći u kreativnim radionicama, prvenstveno s djecom s posebnim potrebama'', istaknuo je Mario Ivanković, direktor Addiko Bank Banja Luka.

Fokus Addiko banke u suradnji s lokalnom zajednicom su djeca i projekti namijenjeni djeci. Ovim projektom su obuhvaćene tri osnovne škole, domovi za nezbrinutu djecu, dnevni centri za djecu, te ustanove koje se bave inkluzijom djece s invaliditetom. Vrijednost projekta je oko 13.000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close