Za našeg Erhana

Dan prijateljstva u dvorištu VI osnovne škole

Pozivamo svoje sugrađane da nam se pridruže u što većem broju i da svojim prisustvom daju podršku ovoj akciji.
Sci-Tech / Obrazovanje | 22. 05. 2019. u 07:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće roditelja i uposlenici VI osnovne škole iz Mostara organiziraju u petak 31.5. 2019. ( petak), s početkom u 16:30 sati Dan prijateljstva u dvorištu VI osnovne škole.

Dan prijateljstva ima za cilj da promovira druženje, obrazovanje, solidarnost i humanost će ove godine nositi naziv "Za našeg Erhana". Erhan je učenik IX razreda VI osnovne škole koji je na liječenju od siječnja ove godine, a kojem ovim putem njegovi prijatelji i njihovi roditelji, nastavnici žele da daju podršku.

Sav prihod od ulaza, prodaje kolača i ukrasa ( na dobrovoljnoj bazi) će ići za Erhanovo liječenje. Pozivamo svoje sugrađane da nam se pridruže u što većem broju i da svojim prisustvom daju podršku ovoj akciji.

Program će biti sačinjen od radionica, sportskih aktivnosti i glazbeno-scenskih nastupa na kojim će se predstaviti i čiju su realizaciju pomogli: učenici VI osnovne škole, PS Flash, Plesna grupa "Erigo", učenici Muzičke škole I i II stupnja, Dino Memić, Američki Kutak, Institut Yunus Emre, Centar za tehničku kulturu, UWC Mostar, Naša djeca, Grafički studio Impress, slastičarna "Palma", Francuski Institut u BiH, Preporod Mostar, HP Investing, Naša djeca, OKC Abrašević, Proizvođač zdrave hrane Eco Line i Anel Čorda.

Kopirati
Drag cursor here to close