Osnovnoškolke

Čapljina: Tara Milinković, Ivana Udženija i Amina Šabanović učenice generacije

Za ove učenice i njihove razrednike i ravnatelje priređen je svečani prijam kod čapljinskog gradonačelnika Smiljana Vidića.
Sci-Tech / Obrazovanje | 30. 06. 2021. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tara Milinković, Ivana Udženija i Amina Šabanović učenice su generacije osnovnih škola sa područja čapljinske općine.

Tara je učenica generacije Osnovne škole Vladimira Pavlovića, Amina je učenica generacije Osnovne škole Čapljina, dok je Ivana učenica generacije Osnovne škole Lipanjske zore Višići.

Foto: Bljesak.info / Amina Šabanović i Tara Milinković (s lijeva na desno)

Za ove učenice i njihove razrednike i ravnatelje priređen je svečani prijam kod čapljinskog gradonačelnika Smiljana Vidića.

On im je čestitao na uspjehu i poželio sretan nastavak srednjoškolskog obrazovanja.

”U osnovnoj školi mi je bilo super. Nastavnici nisu previše strogi, a puno toga se od njih može naučiti. Bili su podrška, ali i ostali učenici su bili super. Planiram upisati srednju školu za stomatološkog tehničara”, rekla je Ivana Udženija za naš portal.

Foto: Bljesak.info / Ivana Udženija

”Prijam Gradskoj upravi je prošao super. Uglavnom smo pričali koje škole ćemo kasnije upisati i kako smo prošli kroz obrazovanje u osnovnoj školi. Meni je bilo super, nisam se baš puno namučila, a sada mislim upisati opću gimnaziju u Čapljini”, kazala je Tara Milinković.

Foto: Bljesak.info / Razrednici i ravnatelji

”Imala sam veliku podršku od nastavnika, razrednika i direktorice škole, nisam mislila da će sve to lako proći, mislila sam da će biti zahtjevnije. Drago mi je što je tako lagano sve prošlo i sigurno će mi osnovna škola ostati u lijepom sjećanju. Planiram upisati elektrotehničku školu u Mostaru”, izjavila je za Bljesak.info Amina Šabanović.

Kopirati
Drag cursor here to close