Marketing

Budući projekt menadžeri u posjeti kompaniji Ledo

Sci-Tech / Obrazovanje | 11. 04. 2018. u 08:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ledo d.d. Čitluk je dio 50 godina duge tradicije u proizvodnji i prometu smrznute hrane. Prepoznatljiva kvaliteta njihovih proizvoda, izgradili su primjenom vrhunskih umijeća i bogatog iskustva uposlenika iste.

Foto: PR / Ledo poslovnica u Čitluku

Studenti na drugoj godini studija Poslovna informatika Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru, izučavaju predmet Marketing, na čelu sa doc.dr. Veldinom Ovčinom.

Velika želja i trud ovog profesora da se u studentima probudi kvalitetan marketar, mlade ljude je dovela na vrata lidera tržišta.

Marketing menadžer, Divna Kordić je ugostila skupinu studenata zajedno sa profesorom Ovčinom i asistenticom Amelom Piralić, te svojom elokvencijom i pozamašnim iskustvom u ovoj branši približila buduće projekt menadžere svijetu kojem teže.

 Foto: PR / Studenti s profesorom Ovčinom

Studenti s profesorom Ovčinom Studenti su imali priliku posjetiti i proizvodni pogon, gdje ih je dipl.ing. Miron Bajić, upoznao sa procesom proizvodnje, od samog miješanja sastojaka do pakovanja sladoleda, gdje su i degustirali finalni proizvod.

Foto: PR / Studentice sa marketing menadžerom – Divnom Kordić

Skupina od pet studentica će imati priliku razvijati strategiju marketinga za ovu kompaniju i uz pomoć stručnjaka sudjelovati na natjecanju marketing planova, koje se održava na Ekonomskom fakultetu Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru.

Kako navode, one bi željele dati svoj doprinos kroz ovakvu priliku i u najboljem svjetlu predstaviti svoje ideje, jer ''Ako nije savršeno, nije Ledo!''.

Kopirati
Drag cursor here to close